January 08, 2018

Hoe normaal ben jij?

Rutte, Wilders, de buurman en je collega, over een ding zijn ze het allemaal eens: we moeten normaal doen. Normaal doen. Het klinkt zo simpel, maar bestaat het wel? Ben jij normaal? In Hoe normaal ben jij?, een nieuw televisieprogramma van Human en Brainwash, willen we daar achterkomen. Alles over normaliteit, vind je hier.

October 20, 2017

'Zelfs mijn ouders weten niets van mijn burn-out'

Jips verhaal staat voor een grote groep studenten die het zó graag goed wil doen in hun studie, werk, vrijwilligerswerk, sociaal leven, voor hun ouders, tijdens een relatie of bij hun sport dat het ze uiteindelijk te veel wordt.

October 04, 2017

Vijf redenen waarom millennials kampen met burn-outs

Nee, lieve millennials jullie stellen je niet aan! Er zijn namelijk vijf zeer valide redenen waarom jullie generatie eerder een burn-out krijgt.

September 13, 2017

Burn-out lijkt veel voor te komen, maar wat is het nu eigenlijk?

Burn-out Wat is er wetenschappelijk bekend over de oorzaken van burn-out? En vijf andere vragen.

January 10, 2016

TU magazine Opgebrand

Een op de drie medewerkers in Nederland ervaart werkdruk. Een op de acht loopt het risico op een burn-out of heeft die al. Omgerekend zou dit betekenen dat zo’n 1550 mensen aan de TU last van werkdruk hebben en bijna 600 medewerkers (risico op) een burn-out.

May 20, 2015

Werkstress, Burn-out & Verzuim in cijfers

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. Hieronder zetten wij de belangrijkste cijfers rondom werkstress in Nederland op een rij. 

1 / 1

Please reload

Wij vinden het leuk je te spreken

Heidi Sinke

heidi@heidisinke.nl

M 06 - 41 51 20 97

Marcella Bos

marcella@bosmatchworks.nl

M 06 - 11 49 51 89

© 2017 Proudly created by Adstitit